stad aalst

Charlie en Hannah gaan uit

05.03.18 SCHRIJF ONS!

Na vrijdagen met getraumatiseerde kunstschaatseressen en drugsdrama’s komt Netwerk op 9 maart met iets luchtigs. Mooi! Als ik drama wou zien, ging ik wel op het station staan. Maar als je bitch wil chillen is ’t geen probleem. Charlie en Hannah hebben drank en drugs. De ideale reden om naar Netwerk te trekken. Ticketje scoren? Mijn gedacht!

charlienehannahgaanuit francisvanhee

Babysit Frances

Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens. Femmes fatales. Niet alleen op het groot scherm besties. Naast de filmset ook zes handen op één buik.
Onze vlam van Vlaanderen (Frances, duh) vindt naast haar acteercarrière zelfs nog tijd om te babysitten op Otto-Jan en Sven.

Daarover heeft ze duidelijk nog steeds haar twijfels.

franceslefebure

Fifty Shades

De film geeft je een perfect beeld van uw eigen studentenleven. De clichés over studerende zatlappen zal je wel herkennen. En eerlijk? Soms is het er echt los over. LOS! Maar zolang je maar in ‘een’ bed terechtkomt, is alles onder controle. Maar in dit bed van Frances wil iedereen wel wakker worden. Bijna Fifty Shades en al.

frances

 WIN WIN WIN

Gratis naar de film dankzij Biensoigné op 9 maart. Ga naar onze Facebookpagina en laat jouw nachtelijk avontuur achter. Dan kunnen wij hier nog eens lachen en jij gratis naar de film. Fair toch? 

 Pizza en honden

Frances interviewen leek moeilijker dan gedacht. Mijn connecties reiken niet verder dan Pizza Talia. No lie. Ik kreeg via via haar gsm-nummer maar dat ging niet zonder gescheurde kledij. Onze mannelijke stagiaires rolden vechtend over de grond voor haar nummer. Maar ge weet wat ze zeggen. Als twee honden vechten om een been…

Vunzige verhaaltjes

Voor nachtelijke avonturen kan je nog steeds bij mij terecht. Ik schreef een artikel over een bal, een hond en kakken. Benieuwd? Check et ut gasten!

katrienvankelf

 

Tot vrijdag, schatjes!

xoxo

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat