stad aalst

Vunzige verhaaltjes

“Meisje (22) ging voor het eerst naar een bal. Wat er toen gebeurde geloof je nooit …”

katrien van kelfDit kon echt perfect de titel zijn van een clickbait-artikel op www.hln.be/bizar. Alleen is het deze keer écht en haalde het jammer genoeg de bizar-pagina niet.

Onlangs ging ik met mijn vriendinnen naar een bal van een studentenvereniging. Ik keek vooral uit naar de hapjes! Loempia’s, garnaalballetjes, toastjes. Ik zou voor mezelf elke dag een receptie willen geven, zó graag eet ik hapjes. Maar dus: het bal. Het eetgedeelte liep jammer genoeg op z’n eind en de dansvloer werd geopend. Daar stond ik dan, met een fles cava in mijn hand een solo aan het opvoeren.

Mijn vriendinnen? Allemaal verdwenen. Ik mengde mij tussen de zwierende heupen en gek genoeg werd ik plots ieders vriend. Ineens zag ik Lore, een vriendin, gewoon zittend op een stoel. Ze sms’te met Jens, een oude Tindermatch van haar. Hij nodigde haar uit om naar een feestje te komen. Beetje gek in haar hoofd die meid, zei ze ja.

Ik wou haar niet alleen laten gaan. Als best friend ever zat ik dus tien minuten later in een taxi richting die Tindermatch. Van de hele taxirit herinner ik mij niets. Ik lag namelijk al na twee minuten te snurken. Vriendelijke man, denk ik!

Toegekomen op dat ‘feestje’ van vijf mensen, inclusief de barman en zo’n margi die denkt dat hij geld kan winnen van een machine. Lore hing helemaal aan Jens zijn lippen. Ze keek naar hem zoals ik naar hapjes kijk. Fonkelende ogen, lichte glimlach en net niet aan het kwijlen. Het café waar we waren sloot zijn deuren. En daar stonden we dan, in het hol van Pluto in ons galakleed.

Jens bood ons een slaapplaats aan. Met de hakken in ons hand strompelden we naar zijn huis. Hij zei kordaat dat we stil moesten zijn want zijn ouders sliepen al. Ik ging als eerste binnen en er stormde een pissende jack russell op mij af. Mijn voeten waren kletsnat omdat het beest blij was mij te zien. Echt zalig… maar dat bleek nog niet het ergste.

We sliepen met drie in zijn tweepersoonsbed. Van Jens, de pishond had zelf een mand. Ik sliep tegen de muur en de tortelduifjes lagen dus vlak naast mij. In het midden van de nacht werd ik wakker van het gevogel van die twee! Ik draaide mij om en die waren gewoon los aan het poepen. Ik kneep in Lore haar hand om haar duidelijk te maken van: “Méken, ik ben wakker!” Maar ze duwde mij weg en zei dat ik moest zwijgen.

Megaboos en gedegouteerd (maar nog half zat) viel ik terug in slaap. In de ochtend wouden Kwik en Flupke hun klaarmaken voor sessie nummer twee. Maar toen riep ik luid: “FUCK YOU, LORE!” Ik klom over de voosballen en ben gaan kakken.

EINDE. 

 

- Katrien Van Kelf -

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat