stad aalst

Biensoigné selecteert

Het weekend is een dikke pompoen. Je laat hem langzaam wegrotten tot gore drab. Of je holt hem enthousiast uit, fret het vruchtvlees tot de laatste vezel op en laat de kalebas met veel vertoon oplichten!

Geniet van de mooie gekke dans van het leven ­– voor je het weet lig je zes voet diep onder de zoden!

Memento mori. Want de dagen in deze moestuin zijn kort maar krachtig. Biensoigné zorgt voor de mest, schoffelen moet je zelf maar doen.

En naar KLANK komen ... of het zal uwen besten dag niet zijn!

 

Drink or Treat @ Cirque Mystic ­– 27/10/17

Na twee uitputtende maanden slaken scholieren een bevrijdende zucht. Afgelopen weken wrongen nare overhoringen, lugubere Franse lessen en onheilspellende taken de laatste druppeltjes joie de vivre uit hun levenloze lijven.

31 10 Drink or Treat

Met hun laatste krachten slepen de dappere overlevenden zich een weg uit het vervloekte Phantom Manor. Eindelijk licht. Verlossing! Compleet uitgedroogd kruipen ze naar de Rozemarijnstraat. De 6BS en 6OC van DvM HTB trekken hen in een vlaag van benijdenswaardige naastenliefde de Cirque Mystic binnen. “Drink, arme stakkers, drink.” En drinken zullen ze!


KLANK Muzikantendag @ De Werf ­– 28/10/17

Moeilijk te geloven, maar er glinsteren nog enkele KLANK-tickets op de website van De Werf.

Je weet wel. KLANK. De hoogmis voor de gepassioneerde muziekliefhebber! Het Walhalla van de bevlogen melomaan! Het hoffeest van de zwoegende slaapkamerartiest! Het jaarlijks duwtje in de rug voor de aanstormende musicus! Enfin, KLANK dus.

KLANK2017 affiche web

Wie maakt ze los? Wie laaft zich zaterdagavond aan het goed gerief van Brihang, Beatsforbeaches & Gewoon Ruben? Life won't wait, lieve kinderen! Binnen vijf jaar niet komen janken dat je muziekcarrière genadeloos faalde omdat je de keynotes van Brihang en Goldfox miste.

 

IIVII @ Cosa Nostra­ – 28/10/17

Over welk telefoonboekje beschikken die knakkers van de Cosa eigenlijk? Hoe slagen ze erin om week na week gerenommeerde artiesten van over de hele aardkluit naar de Rozemarijnstraat te lokken? Zijn het de ijsgekoelde Duvels? Is het de gulle lach van Maarten? Elke anonieme tip welkom op Nieuwsleaks.be

31 10 IIVII

In tussentijd dompelen we ons zalig onwetend in de zinderende soundscapes van IIVII. Met hand-en-spandiensten bij goed volk als Mastodon, Neurosis, Jesu, Shrinebuilder, ISIS en The Dillinger Escape Plan, heeft die gozer precies ook wel wat vrienden op Facebook.

 

Griezelbad @ Stedelijk Zwembad Aalst – 31/10/17

Ofwel vergat iemand haar Tampax®, ofwel is het weer Halloween-zwemmen geblazen. We gokken voorzichtig op het tweede.

31 10 Griezelbad

Maandag 31 oktober kleurt het Aalsters zwembad bloedrood tussen 13.00 en 17.00 u. Nadien krijgen de sportievelingen een gratis kom soep in de cafétaria.

 

Skalloween VIII @ Sint-Annazaal – 31/10/17

Al acht jaar hetzelfde liedje op Halloween. Naarmate de zon ondergaat, struinen er rare gedaantes door de Sint-Annawijk. De bejaarde buurtbewoners rollen snel hun ramen toe, proppen wat paraffine in hun oren en bidden tot De Man Met De Baard Daarboven dat er snel een einde komt aan het kopergeschal.

Vrees niet, brave senioren! Morgen zijn die rekels alweer weg. Maar niet alvorens honderden ska-liefhebbers de Sint-Annazaal naar de mallemoeren skanken. En wie dacht Rock 'n Load Concerts daarvoor mee te brengen?

31 10 Skalloween

Een line-up vol blazende bazen als Auwguerke, Kolonel Djafaar, AIRPLANE, Inner Terrestrials en Àlaská! Knotsgek draaitafelvertier met Radio El TopoZorro FM & Baardaap en Mental Dandy & Mc Boom Boom Sammy! Toetende intermezzo’s door Fanfaar Fatal! Trommelwerk van STK Met vel en gamel!

Claim gauw nog een ticket in voorverkoop

 

Reveil @ Kerkhof Aalst – 01/11/17

Het verplichte kerkhofbezoek met Allerheiligen. Niet de meest plezierigste happening van ’t jaar. Reveil past daar gelukkig een mouw aan. Ook tussen de Aalsterse grafzerken leeft er wat op 1 november.

31 10 Reveil

Rond zonsondergang zorgen Kratzfuss, VVYNN, Gewoon Ruben en A Bundle of Djoy voor een streepje glans op de dorre dag. Een warme aai muziek over de ongure mistroostigheid.

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat