stad aalst

Biensoigné selecteert

//Cinema Flandria met Sam Gooris – 05.04.19//

Wie niet kan wachten op een Vlaamse klassieker kan zich vrijdagavond al begeven naar ‘Cinema Flandria’. Hopelijk brengt Sam Gooris deze keer zijn ‘koers sloefkes’ mee om zijn klassiekers te zingen. Doe alvast een wielertruitje aan en bespaar vijf euro inkom die je achteraf nuttiger kan besteden.

cinema rvv

//U moeder is een fuif – 05.04.19//

Wie nog aan het bekomen is van de eerste editie heeft dikke pech, want daar staat de tweede editie al voor de deur.  De T10’s en de ASPI’s van chiro Sjaloom presenteren alweer hun befaamde fuif waar moeders ook toegelaten zijn. De organisatie zal de hongerigen spijzen met frituursnacks en de dorstigen laven met allerhande dranken naar keuze. ‘Wat zal ons ma daarvan zeggen!’

u moeder

 

//Bus Lazarus – 06.04.19//

Wie bussen boven fietsen verkiest kan zaterdag instappen op Bus Lazarus. Deze magische partybus zal halt houden aan verschillende cafés en discotheken in en rond Aalst. Waar dat zal zijn blijft nog geheim. Vergeet zeker je Buzzy Pazz niet en drink je volledig lazarus op deze bus.

 bus lazarus

//Beleef  de Ronde op de Grote Markt met Willy Sommers – 07.04.19//

Dit weekend staat Aalst in het teken van ‘De Ronde Van Vlaanderen’. Heel de stad staat deze zondag in vuur en vlam om de renners door de Aalsterse straten te zien denderen. Wie zal de sterkste benen hebben? Misschien is het wel Willy Sommers. Jammer genoeg niet ‘Van ’s morgens tot ’s avonds’ maar vanaf 13.00 uur schittert hij met zijn Vlaamse klassiekers op de Grote Markt. Nadien kan je de renners live volgen op het groot scherm.

 

//RVV in de Cimorné – 07.04.19//

Ook de Cimorné houdt zijn wielerpiste vrij om De Ronde live op groot scherm uit te zenden. En wat is de De Ronde zonder een ronde buik? Cimorné voorziet stoofvlees en frietjes + chocomousse. Let wel op, dit is alleen mogelijk via reservatie. Na de finish kan je je wielerbenen losgooien met DJ Bee Wee.

rvv cimorné

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat