stad aalst

Biensoigné selecteert

Dit weekend is het werkelijk alle hens aan dek in Aalst. Dolle activiteiten knallen uit alle hoeken. Zelfs op de afgelegen boerenbuiten wachten epische braspartijen. Dus let’s cut the crap & the kletscook en meteen over naar de poedelnaakte essentie! 

 

// Afterwork op vrijdag @ Utopia – 29.06.18 //

Werken op vrijdag is zo 2017. Werken na een avond kartonnen bekerhoudertjes gooien al helemaal.

18 06 28 AfterworkUtopia Vrijdag 29 juni 2018

Grabbel dus je besmeurde bankbiljetten bij elkaar en ga geradbraakt afterworken in Utopia alsof er geen vuiltje aan de lucht is!

 

// Nacht van de Leerkracht @ Sint-Annazaal – 29.06.18 //

Perfect getimed voor de leerkrachten. Die mogen de volle twee maand afterworken. Maar eerst blazen ze wat stoom af op Nacht van de Leerkracht.

18 06 28 Nacht van de LeerkrachtSint Annazaal Vrijdag 29 juni 2018

We hebben het ook maar van horen zeggen … maar schijnt kan je die lerarenfuif nog het best vergelijken met de niet-gefilmde laatste Temptation Island-nacht wanneer ze alle vrijgezellen even in één resort proppen. Ontaarde taferelen die werkelijk al het goed fatsoen te grabbel gooien!

  

// 56 UUR @ JH Ypsilon – 29.06-01.07 //

Eikes, afterworken. Da’s voor weirkmensen. Die acht uur slaap vandoen hebben. Minstens. In JH Ypsilon wordt er de komende drie dagen rien de knots geslapen. Aanschouw vriendjes, DE 56 UUR!

18 06 28 56 UUR Timetable

Mexican Edition!

Onmogelijk om zelfs maar een beknopte samenvatting te geven. Of toch een beetje: Voetbaltornooi! Karaoke! BBQ! En vooral drie dagen niet slaapos! En dat voor een schamele … 5 euros!

 

// Y O U @ Cinema – 29.06.18 //

De Cinema houdt van iedereen. En iedereen houdt van de Cinema. Als je goed luistert hoor je wijlen Wacko Jacko vanuit het hiernamaals ieder weekend “We are the world, we are the Cinema” zingen.

GIF we are the world

Wie zorgt dit weekend voor a brighter day? Vrijdag strooit Y O U koortsige “Dancehall, Hip- hop, Afrobeats, Grime, Brazilian funk, Afrotrap and more all night” over de dansvloer.

18 06 28 YOUCinema Vrijdag 29 juni 2018

En kijk eens aan, feminisme. Vrouwen huppelen voor 23u gratis binnen! Het beklagenswaardige ras der bierbuiken dokt 10 euro harde koude cash aan de kassa. Het zal jullie leren, zwijnen.

 

// After Blok Rock @ Scouts Sint-Aloysius – 29.06.18 //

De After Block Rock line-up is dit jaar werkelijk zo FE-NO-ME-NAAL, dat Marktrock terstond haar kraam afbrak en huilend de benen nam. Hoe anders?

 18 06 28 After Blok RockScouts Sint Aloysius Vrijdag 29 juni 2018

Check vooral ook hun hilarisch promofilmpje. Geen idee of Stad Aalst een gulle tax shelter gift van 25.000 kletten in de kas van productiehuis Scouts Sint-Aloysius pompte, maar de weekendoverzichtsman rolt nog steeds over de grond van het lachen.

 

// Boskant Midnight Summer Party @ Herdersem – 30.06.18 //

Over grond gesproken. Zaterdag verwelkomen de heilige Herdersemse grassprietjes voor de 21ste keer de Boskant-fuif. De Boskant, lieve kinderen, hoeven we jullie beslist niet meer voor te stellen.

18 06 28 Boskant Midnight Summer Party Herdersem Zaterdag 30 juni 2018

Voor de zeldzame ignorant die nog nooit van dit uitzinnige volksfeest hoorde, hebben we (tel zelf maar na hoeveel) woorden: Consumpties aan € 1,25 en Pontweg 25!

  

// België - Japan @ Een groot scherm – 02.07.18 //

In Poetins grimmige tsarenrijk gaat het brood en spelen onverdroten voort. Harry Kane en zijn cronies bleken geen partij tegen Januzajs schroeiende linker. Batshuayi's voorhoofd bleek op zijn beurt dan weer geen partij tegen De Doelpaals rechter.

18 06 28 Januzaj

Het behoort tot de wetten van het voetbal dat op succes vaak een grote teleurstelling volgt”, wist Cruijff al.

Genoeg nabeschouwd. Maandag moeten onze jongens alweer vol aan de bak tegen de Samurai Blue! Ga dat zien! Achtste finale tegen Japan om 20u00 op groot scherm! 

***

Tussen tweeduizend kartonnen pintjeshouders gooiende hooligans op de Keizershallen!

18 06 28 Achtste FinaleKeizershallen Maandag 2 juli 2018

Of omringd door sanseveria's, fixies, houthakkers en hipsterkappers in de Cimorné!

***

Voorafgaand door wat akelig verstoord gitaarwerk van A-Sun Amissa in Amok!

***

En tal van andere drieste dranklokalen als gokkantoor Cosa Nostra, den Oxy, het pastorale High Chaparral, cocktail- en tapasspel Coaster, het rustieke Hof Den Tuitelaar, en de in Karmeliet van ’t vat verzuipende Rockbar Vulcano!

 ***

// Slapshot @ Cinema – 02.07.18 //

Wie voetbal maar een zaate bedoening vindt, bewaart zijn energie voor de Cinema. Welke lieflijke klankjes weergalmen daar over de Hopmarkt? Het geluid van een kniestoot in je harige castagnetten: SLAPSHOT!

18 06 28 SlapshotCinema Maandag 2 juli 2018

De hardcore dads uit Boston krijgen bovendien gezelschap van de al even boos schuimbekkende supports CUT HERE en QUICKSHIFTER. Alle met spinnenwebben getatoeëerde ellebogen en bloedende schedels nog aan toe!

En daar blijft het niet bij. Gastheer Rock 'n Load Concerts & Vzw Hambiance sleuren dit seizoen nog flink wat ander fars spul naar de CINEMA-vertrekken. De bedreigde muskusratten in het rioolstelsel onder de Hopmarkt zoeken alvast een nieuwe Airbnb.

 

// Afterparkies @ Cosa Nostra – 02.07.18 //

Op de parkconcerten is het nog een weekje wachten, dus technisch gezien zijn het maandag Preparkies. Maar laten we voor één keer niet moeilijk doen als de Cosa ons een massieve riffmachine als Shevolver voorschotelt.

Wat moeten we ons eigenlijk voorstellen bij zo’n massieve riffmachine?

18 06 28 ShevolverCosa Nostra Maandag 2 juli 2018

Dit dus.

***

Laat die zomervakantieaftrap smaken!

Maradona Argentinië

Als twee witte wijntjes in een Russische skybox tijdens Nigeria-Argentinië.

***

Tot dan, lieve pluisjes!

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat