stad aalst

De grote CINEMA-heropening!

19.04.18 SCHRIJF ONS!
De grote CINEMA-heropening!

De nieuwe CINEMA is zo’n wolkje dat één bezoekdagje natuurlijk grat niet volstaat. Iedereen wil in zijn blozende wangetjes knijpen. IEDEREEN. Koningin Mathilde wringt zich in haar lila, turquoise, citroengeel gestreepte jumpsuit, as we speak. Gelukkig heeft de kleine spruit amper slaap vandoen. Zaterdagavond zwieren de deuren meteen wéér open. En wel om 22.00 u.! Met een withete exorbitante line-up die elke babyborrel doet verbleken gelijk eender wie in een vlaag van onfortuinlijke hoogmoed de Haring-rotonde opfietst tijdens de ochtendspits.

Een exorbitante line-up, dus! Zo hemelverschroeiend dat je terstond het hellevuur uit je sloffen danst. Het kan niet op, het kan niet op! Nog helemaal aan het recupereren van vrijdagavond en daar schiet de drieste CINEMA-karavaan alweer uit de startblokken. Waar is onze waardigheid? Vrijdag om 20.59 u. hadden we ze nog. In opperbeste staat, bovendien. Sindsdien al het contact verloren. Jan Fratelli, Gestapo Knallmuzik, SONS, Arnage & PYCK. Wat hebben jullie ons toch aan gedaan? Monsters!

Mentale toestand? Een hypecourt.

Cinema Heropening Hypecourt

Waar klein mannen NON-STOP met hun Nikes en Spaldings op dribbelen!

Niet ongedeerd, maar we redden het wel! Wrijf dus jullie prutterige oogjes open en geef ze maar eens goed de kost, lieve kinderen.

Want de tweede CINEMA-heropeningsavond lonkt, en wel met AL DIT MOOIS!// Arthur Lewis // 22.00 u. //

Welk jong grut acclimatiseert de santenboetiek alvorens de grote jongens komen spelen?

Cinema Heropening Arthur Lewis

Jong is hij wel. Maar grut durven we hem niet te noemen. Waar Arthur Lewis op de decks kruipt, wordt het gegarandeerd CHAUD!

 

// Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob // 23.00 u. //

De kenners weten genoeg. Geen microvezeltje van de dansvloer blijft gespaard waar Omdat Het Kan Soundsystem met de turntables paart.

Cinema Heropening Omdat Het Kan Soundsystem Check die adelbrieven

Déze kenners, bijvoorbeeld.

Check die adelbrieven! Zelfs van Eva De Roo. <3 EVA!

En kloppen de geruchten? Jazeker! Het rondreizend geluidspektakel brengt zijn trouwe handlanger mee. Zijn trouwe, van existentiële vitaliteit doordrongen rijmelarijen afvurende sidekick. Boys, ladies en mama's. We presenteren je vol trots: Average Rob.

Average wie?

Ah, zot!

Diene pee van den Humo! Op wiens clipjes je klikt wanneer ge eigenlijk zou moeten blokken. En hij komt zaterdag een uurken meeboiten! Wie afgelopen Werchter als een gemolesteerd stippelmotrupsje uit The Hive kroop, weet dat de herboren CINEMA nu al nooit meer hetzelfde zal zijn.

Cinema Heropening Omdat Het Kan Soundsystem MC Average Rob Screenshot

*Boiten met de boys.*

*En de ladies.*

*En de mama's.

***BOITE!***

 

// Johnny DC // 00.30 u. //

We zochten lang ende vruchteloos naar de eenzame heremiet/kluizenares die deze man niét kent.

Cinema Heropening Like als je Johnny DC kent

Een man met een CINEMA-tienbeurtenkaart in zijn zakken en wegenvignetjes van zowat elk vaderlands feestetablissement op zijn autoruit plakken.

Cinema Heropening Johnny DC Linde

Hier zie, Johnny DC!

Nee, Linde komt niet mee. Op welke zak geld denken jullie dat de CINEMA zit, hé?

 

 

// DJ YOLOTANKER // 02.30 u. //

Afgelopen halfjaar walste dit verderfelijk StuBru-huisdier als een volbloed Oosterrijker over Toto's Africa, stak hij Steven Van Herreweghe een remixend handje toe, eerde hij Rode Duivel Jan Vertonghen met wat hulp van Balthasar Boma, en vermangelde hij met de voeten in de neus de Thuis-tune. En wat hij met Ingeborgs Gratitude uitvrat, tart alle menselijke verbeelding.

Cinema Heropening DJ YOLOTANKER Ingeborg Gratitude Remix

Kortom. Niets veiligs & niets heiligs voor DJ YOLOTANKER. En zo hoort! Verspil je jeugd nu het nog kan, lieve kinderen.

En volg deze veelzijdige Herentalse hardstyler waarheen hij maar verlangt.

Cinema Heropening DJ YOLOTANKER

#AMEN

 

// A3 // 03.30 u.

De Cinema en jullie.

't Was mooi en 't zal altijd mooi zijn. Maar na DJ Yolotanker gaan we elk weer onze eigen weg. Stuiter voldaan huiswaarts en tel al af naar volgende vrijdagnacht. Maar niet alvorens A3 nog enkele dolle beats uit zijn mouw schoddert en de boel stijlvol de boel afsluit!

A3? Jep! 1/3de van het zomerse triumviraat Discobaar Tenerife.

Cinema Heropening A3 van Discobar Tenerife

De rechtsen. Niet de linkse. Da's Johnny DC . En ook niet de middenste. Da's de Fratelli. Peken, die dj's hebben veel vrije tijd.

 

Afspraak DIT WEEKEND in de CINEMA, dus!

Be there, or be a #Donkeysquare!

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat