stad aalst

Gezocht: Lokale Helden

Lokale Helden: Misschien bent u er wel één!

Op vrijdag 27 april staat de derde editie van Lokale Helden gepland. Met Lokale Helden wil Poppunt lokale muzikanten in Vlaanderen en Brussel ontdekken en in de schijnwerpers zetten. Vorige edities hebben al aangetoond dat dit concept een geweldig succes is. Vorig jaar hebben meer dan 1000 artiesten deelgenomen aan dit project en konden rekenen op een groot publiek. Jong, oud, beginner, producer, techno, hip hop, balkan... Elk muzikaal talent kan deelnemen aan deze dag.

Ben jij een muzikaal talent en wil jij iets op poten zetten samen met eigen Lokale Helden? Aarzel dan niet en schrijf je in op www.lokalehelden.be!

Maar je staat er zeker niet alleen voor! Biensoigné wil Aalsters muzikaal talent stimuleren om deel te nemen aan Lokale Helden. Heb je hulp nodig met een geniaal idee of concept? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Biensoigné en wij helpen je hierbij verder. We kunnen jouw project zelfs financieel steunen. Met vragen omtrent materiaal of logistieke steun kan je ook bij ons terecht.

Go go go! Onze muzikale toekomst ligt in jouw handen!

 

 

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat