stad aalst

Geschke Beardbalm

I like big beards and I cannot lie!

Wielerfanaat/apothekeres Charlotte Meersschaut uit het heuvelige Aaigem en Duitse profwielrenner Simon Geschke fabriceerden samen een hemelse baardcrème. Biensoigné strikte Charlotte aan de vooravond van het net niet compleet verzopen Natourcriterium.

De koers staat op, de fiets blinkt op de rollen, en terwijl de tourrenners de Champs-Élysées opvliegen, praten we over het verhaal achter Geschke Beardbalm

geschke2The balm for the bearded cyclist!”

Enkele jaren terug vroeg Charlottes man of ze eens iets kon maken voor zijn tere baard. Na haar uren als apothekeres experimenteerde ze met ingrediënten, geuren en texturen.

Het resultaat? Een lekker ruikende balsem! Charlottes wederhelft en enkele bebaarde vrienden gebruikten met veel plezier het wondermiddel om hun harige trots mooi in vorm en zacht te houden.

Charlotte is een trouwe koerssupporter − én al zeker van wielrenners met mooie baarden! Ze supportert dan ook al even voor Simon Geschke. Toen Geschke in 2015 een rit won in de Ronde van Frankrijk, grapte Charlotte dat ze hem voor zijn knalprestatie wel zo’n potje baardbalsem wou offreren.

By the way – it’s Simon Geschke, the cyclist”.

geschke

Toen Geschke een maand later in België de Eneco Tour reed, slaagde Charlotte erin om hem in een zotte bui een potje af te geven. De verrassing was enorm toen Charlotte enkele weken later een berichtje kreeg van Geschke! Hij was superenthousiast  − en wou zelfs nog meer potjes!

Geschke stelde voor om de wondercrème op de markt te zwieren. En zo ging de bal aan het rollen! Op 7 juli 2017 was het zover: de lancering van de Geschke Beardbalm! Kranten, radio, tv (Vive le Vélo!) en sociale media pikten het welriekende smeersel meteen op. Van Amerika tot Down Under!

Rudy100 % natuurlijk!

Wat is het geheim van Geschke Beardbalm?

100% natuurlijke ingrediënten! Essentiële oliën van hoge kwaliteit! Met liefde gebrouwen in een kelder in het heuvelachtige Aaigem! Het maakt de baard zachter, verzorgt droge haren, voorkomt en verhelpt schilfervorming.

Kortom: een balsem die baarden helemaal bien soigneert!

Voor Charlotte is dit het ultieme zijproject. Ze kan haar twee passies combineren: wielrennen en haar job als apotheker. Ze is dolblij dat de balsem zo goed onthaald wordt. De winst gaat naar Radsportland, een vzw die ondersteuning geeft aan jonge Duitse wielrennertjes. “Hopelijk komen daar op termijn ook Belgische goede doelen bij.”

Je vindt de Geschke Beardbalm in de Fietserij (where else?), Charlottes apotheek en op deze fancy webshop.

Win! Win! Win!

Te veel moeite, schrale batsers? Alé dan. Biensoigné verloot een potje van de one and only Geschke Beardbalm!

Reply jouw wilde gok van volgende vraag op ons facebookbericht:

In welk jaar besloot Simon Geschke zijn scheermes weg te gooien?

 

Alvast good luck van Charlotte en Simon Geschke!

 

- Charlotte Goemaere -

 

 

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat