stad aalst

MASSABLOKKEN, WAT IS DAT EN WAAR KAN JE DAT DOEN IN AALST?

Meer en meer studenten studeren in deze donkere tijden van examens samen op openbare plaatsen, om elkaar te steunen door de zware cursussen en mentale breakdowns. Deze trend heeft de naam ‘massablokken’ gekregen. Enkele hotspots in Aalst verwelkomen de studenten met plezier in hun vrije ruimtes, en natuurlijk komt Biensoigné langs om de studentjes te verrassen met cadeautjes!

Utopia, Cinema en Broeikas zetten in juni hun deuren open om de studenten te laten studeren. Het is opvallend populair geworden bij studenten om ergens samen met vrienden te gaan studeren. De afgelopen examenperiodes was Utopia bijna elke dag volzet. Daarom komen Cinema en Broeikas nu ook met het initiatief om plaats te voorzien voor jongeren om te studeren.

Utopia is elke week van maandag tot vrijdag open van 9 uur tot 19 uur, en zaterdag tot 18 uur. Er zijn enkele stille ruimtes beschikbaar waar studenten in stilte kunnen studeren, en wanneer de leslokalen vrij zijn, zijn deze ook beschikbaar voor te studenten. Daarnaast kunnen de studenten zich ook vrij in de bib zetten. Cinema voorziet elke woensdagnamiddag van 12 uur tot 18 uur hun kleine zaal om studenten te laten leren. Nu vrijdag 7 juni zal Cinema ook open zijn voor studenten, meer informatie vind je altijd op hun Facebookpagina. Ook Broeikas stelt elke weekdag van 27 mei tot 28 juni een ruimte vrij om te studeren op Hogeschool Gent campus Aalst in de Arbeidstraat. Daar kan je dagelijks studeren van 8 uur tot 22 uur. Ook de bibliotheek van HoGent (8 uur tot 17 uur) en het Broeikas-kwartier in Odisee (8 uur tot 21:30 uur) staan ter beschikking.

Op deze plaatsen zal Biensoigné deze examenperiode langskomen om studentenpakketten uit te delen, met hierin alles wat een student nodig heeft om de blok te overleven! Studeer jij op een andere plaats samen met je vrienden? Zoals op je jeugdbeweging of jeugdhuis? Laat het ons weten, en Biensoigné komt ook bij jullie langs met cadeautjes!

790619bd 6f28 4636 99ec 6b7b85c9aba4

 9fddd2d9 f0d8 4920 93cf 0d54b25afc1f

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat