stad aalst

Biensoigné selecteert!

27.09.18 SCHRIJF ONS!
Biensoigné selecteert!

Ladies and gentlemen, this is your weekendoverzichtsman speaking. If you look to the right side of your seat, you will notice een vrolijk weekendoverzicht! Tenzij je linkshandig bent. Then you look maar to the left side. I've turned the fasten seatbelt sign back on, because the weekend al bekan bezig is. ZOEF!

 

// PSYCHONAUT  // CULT-uur Caféconcerten @ Cosa Nostra – 27.09.18 //

 “Unfold the God Man”, prevelen wij ’s morgens weleens in de spiegel terwijl we ons lenzenpotje zoeken. Unfold the God Man is ook de naam van de brandkast waarin PSYCHONAUT negen monsters van stormrammen opsloot in de opnamestudio. Vanavond breken de monsters uit. Plaats delict van deze duistere albumrelease: de Cosa Nostra.

18 09 27 PsychonautCosa Nostra Donderdag 27 september 2018

In de Cosa? Op nen donderdagavond? Straks ga je me nog vertellen dat de CULT-uur Caféconcerten er weer aan beginnen? 

Zou het?!

18 09 27 CULT uur CaféconcertenCosa Nostra Najaar 2018

ZOEF!

 

// Be Like Max (US) @ De Geniepegen Drauk – 27.09.18 //

Wanneer de boomblaadjes zich een laatste keer mooi maken voor ze treurig ter aarde vallen, rokjes en bermuda’s de kast ingaan, de nachten lengen en de dagen wekelijks een beetje van hun joie de vivre verliezen. Wanneer het herfstdipje loert, het einde van de maand niet bepaald meezit, en een onverlaat het laatste exemplaar van Eva Daelemans poeniepotel-bijbel ontleend heeft in Utopia. Waar vind je dan een snippertje veerkracht en levenslust?

18 09 27 Free Ska Show Be Like MaxDe Geniepegen Drauk Donderdag 27 september 2018

Op deze dolle free ska show in De Geniepegen Drauk, tiens! De Amerikanen van Be Like Max zijn beslist geen kleine garnalen. Oh, nee! Het zijn dikke gamba’s (supports voor ska-bazen als Reel Bigh Fish en Less Than Jake!), zorgvuldig geselecteerd door visboer Rock 'n Load Concerts. Omdat het kan!

 

// Alagin @ Cirque Mystic – 28.09.18 //

Ah salaam! Kom, kom, kom dichterbij! Niet zo dicht alsjeblieft ...

18 09 27 Aladdin Merchant

Welkom in Oilsjt! Stad vol mysterie, vol betovering ...

6MON1 vermomt zich als een klassenfuif en lokt Alagin en zijn grappig aapje Abu naar de Grot der Mystic. Ze willen dat Alagin en Abu in ruil voor een bandje de Grot der Mystic betreden om voor hen ne coca te halen. Alagin en Abu mogen echter niets aanraken behalve diene coca (die ze dus moeten halen voor 6MON1, let je wel op?!).

18 09 27 AlaginCirque Mystic Vrijdag 28 september 2018

Binnen ontmoet ons duo toevallig Arnage en Arthur Lewis. Alagin vindt de coca, maar dan raakt Abu toch een van de andere drankjes aan. Dat vinden aapjes wel grappig, hé.

Hierdoor stroomt de Grot der Mystic vol gin. Dat laat Alagin zich geen twee keer zeggen. Want je kan de gin wel uit Alagin halen (wacht maar, vannacht boven de wc-pot), maar je haalt Alagin niet zomaar uit de gin. Dankzij Gustj’n en DJ Matlion kunnen onze helden ’s morgens alsnog ontkomen. Ze ontwaken weliswaar met barstende koppijn, want zo gaat dat nu eenmaal in Oosterse sprookjes.

 

// Linde en Johnny DC op JOUW klassenfuif? //

Over sprookjes gesproken. Wist je dat je nog steeds Linde & Johnny DC kan winnen op JOUW klassenfuif? Klik op de foto voor meer info. “Maar ik heb helemaal geen klassenf…” – Deel dan deze boodschap en stel zo een goede daad, moeilijke mens.

18 05 17 Linde Johnny DC

En snel wat. Deze magische kans vliegt zondag klokslag middernacht voorgoed weg. ZOEF!

 

// Netflix Party @ Cinema – 28.09.18 //

Netflix pakte ons sociaal leven af. Waarvoor dank, oh almachtige streamgod. Vrijdag geeft de Cinema het voor één avond terug. En dat voor slechts € 5. Wat kan je daar vandaag nog mee doen? Twee weken Netflixen?

18 09 27 Netflix PartyCINEMA Zaterdag 29 september 2018

Investeerde je tussen het bingewatchen door ook nog wat tijd in je vrienden? Welbesteed! Neem drie vriendjes mee naar de kassa en stream zo enkele gratis shotjes. Mét 100% Netflixsoundtracks, hopelijk zónder Kevin Spacey, en liefst verkleed. In een Netflixpersonage, vaneigens. Als wat anders, een dikke gamba?

 

// Netwerkfilm: Lady Bird @ Netwerk – 28.09.18 //

“Zoveel drinken, weekendoverzichtsman. Moet dat nu echt?”

Wij schrijven ook maar wat we in de Facebook lezen. Ons fout niet dat er geen Alafristi bestaat. Laat staan dat er morgen democratisch geprijsde Cécémel Student Nights met D3NIZ, Arthur Lewis, Rumour en Triple-V in de Factory doorgaan. Maar er is natuurlijk wel een Netwerkfilm. En niet zomaar een Netwerkfilm!

18 09 27 Netwerkfilm Lady BirdNetwerk Aalst Vrijdag 28 september 2018

In Lady Bird toont een als kind in een goedgevulde ketel acteertalent gevallen Saoirse Ronan dat het leven als 17-jarig buitenbeentje in het Californische Sacramento van 2002 zelden van een leien dakje loopt. Maar het zijn net de kreukjes die het leven achteraf zo bijzonder maken. Hoe ontmoet je anders de nodige lieverds om ze plat te strijken?

 

// Stygian's River presents Form and Function @ De Filatuur – 29.09.18 //

Stygian's River is met stip het origineelste event dat dit weekend in Aalst aanmeert. Met hoeveel stip? Een hele Amanita muscaria vol. “Een hele wat?” – Die bekende rode paddenstoel met witte stippen! – “Aaaah, die!” – Ja, die!

18 09 27 Stygians RiverDe Filatuur Zaterdag 29 september 2018

Wat maakt dit audiovisuele techno concept dan zo speciaal? Dat doen we hier uitgebreid uit de doeken. Lezen die handel, en vervolgens meteen een ticket scoren. De pre-sale slinkt, beloved spirits of the night!

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat