stad aalst

Cinema sluit officieel even de deuren voor renovatiewerken. We pinken met z’n allen stiekem een traantje weg, want waar gaan we nu heen?

Het tijdelijke afscheid inluiden deden we alleszins in stijl met ‘Love you Long Time II’. De toppers van de avond waren Linde Merckpoel en Johnny DC. Vooral dankzij hen pompte iedereen lustig op de beats van ‘Pompen’ en werd er luidkeels meegezongen met andere klassiekers.

Monochrome, baby

Het weld een avond vol pleziel, kloepoek, vlienden, maal ook style. We spotten namelijk heel wat stijlvolle outfits tussen al het feestgedruis.  Vooral de monochrome trend valt erg in de smaak bij fashionable Aalst. Zwart saai? Dacht het niet! Integendeel zelfs, want het is eigenlijk een heel makkelijke modetrend die tegelijkertijd klassevol is. Het is zelfs een trend die werkt bij mannen én vrouwen. Vind je het allemaal toch een beetje te eentonig? Dan gooi je er even een jeansvestje over om het een nonchalantere toets te geven. Bij deze weet je al wat aan te trekken tijdens je volgende dans date: zwart topje, zwarte broek met een hoge taille en rood gestifte lippen voor die ‘Je ne sais quoi’ en klaar.

 Once you go black, you never go back!

 

- Wendy Troch -

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat