stad aalst

MERCI VA KOMPANIE

MERCI VA KOMPANIE - Zergt vèr mekander op Oilsjt Carnaval! 

Elk jaar organiseren de Dienst Samenleving en Integrale Veiligheid van de stad Aalst een preventiecampagne naar aanleiding van Aalst carnaval.Onder de gekende slogan 'Merci va Kompanie' willen we mee oproepen om op een toffe en vooral ook veilige manier te genieten tijdens 'de droi zotte daugen'. Blijf binnen het groepje waarmee je carnaval viert en draag zorg voor elkaar. Dat betekent bijvoorbeeld ook op tijd eens een waterke geven als de andere(n) iets té Biensoigné wordt, maar vooral dat je elkaar niet in de steek laat. Samen uit, samen thuis! Alcoholische dranken mag je drinken vanaf je 16. Vanaf je 18de verjaardag mag je ook sterke dranken drinken. Maar drink met mate! Carnaval duurt tenslotte de volle 'droi daugen' :) 

WIN WIN WIN! 

Tijdens de week van 10 tot 14 februari 2020 worden er via de scholen 'Merci va kompanie' polsbandjes bedeeld aan alle leerlingen van de 2e en 3e graad. Deze zijn niet alleen een handige reminder voor de bovenstaande actie, je kan er ook nog iets mee winnen! Post een foto van jouw ‘kompanieken’ met de hastag #mercivakompanie of #altijdbiensoigné op Instagram, waarop jullie polsbandjes ook duidelijk  zichtbaar zijn. Uit alle inzendingen worden 10 groepjes beloond met een cadeaupakket, bestaande uit een megafoon en eetbonnen! Deze cadeaupakketten worden uitgereikt op carnaval maandag tussen 20 en 22 uur 's avonds op de binnekoer van het oud stadhuis op de Grote Markt.

DE HIT!

Ter promotie voor de campagne - en omdat we eigenlijk ook al heel lang ons eigen Carnaval nummer willen hebben - maakten Gustj'n en Dries samen de carnavalhit 'Merci Va Kompanie' voor Biensoigné!
Beluister hem hier

 

Media

Merci va Kompanie (DE CAMPAGNE)
TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat