DVM HTB PAKT UIT MET JEBROER VOOR 2DE EDITIE VAN SPINOZJE ROCK

Een jaar geleden kwam DvM HTB Aalst naar buiten met een nieuw Aalsters Festival voor en door Aalsterse jongeren. Het festival kreeg de naam Spinozje Rock, die verwijst naar de bijnaam voor het uniform dat de leerlingen vroeger droegen op school. Een succesvolle editie, dat nu dus een vervolg krijgt. De organisatie pakt daarbij uit met de Nederlandse rapper Jebroer, die je hoogstwaarschijnlijk wel kent van zijn hitje ‘Kind van de duivel’.

Het festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 april en begint om 18 uur. Enkele lokale talenten zoals The Ballroom Bogards (Country-Bluegrassy), The Grassroots Movement (Nederlandstalige Hiphop/funk/soul), Sister May (Progressive rock) en Commerwell (Bel Pop Classics) krijgen ook een plaats in de line-up.
Leuk extraatje, tijdens het festival zullen er 1500 lopers en wandelaars van de City Light Run passeren op het festival, dat op hetzelfde moment georganiseerd wordt in Aalst en Spinozje Rock aan zijn parcours heeft toegevoegd. De festivalgangers zelf zijn welkom op de speelplaats van DvM HTB vanaf 17.45 uur en kunnen binnen langs de Onderwijsstraat.

Tickets voor Spinozje Rock zijn nog steeds beschikbaar. In voorverkoop betaal je slechts 5,- EUR voor een ticket, aan de kassa is dat 7,- EUR. Meer info en tickets vind je hierzo.

Spinozje2019 Affiche12032019

Media