Biensoigné pukkelpopt niet

17.08.18 SCHRIJF ONS!

Wat een pech. Iedereen zit op Pukkelpop en JIJ NIET. Arme jij. Geen N.E.R.D., Oscar & The Wolf, Papa Roach en Charlotte de Witte voor jou vandaag. Wat? Is het ons fout? Ga je wegzinken in zelfbeklag en gejammer? Dan had je maar wat sneller een ticket moeten bestellen. Of beter moeten blokken. Of meer geld bij elkaar moeten scharrelen. Het is nooit de jeugd hun fout.

Maar geen nood, arme drommel. Misschien ligt er hier wel wat afleiding voor jou. Je bent tenslotte in Oilsjt, de City of Stars zoals Emma Stone & Ryan Gosling het gisteren nog zo mooi in De Gendarmerie zongen. En ze schijnt helemaal alleen voor jou!

Niet moeilijk ook. Iedereen zit op Pukkelpop. HAHAHA!

 Sorry.

 

// Nacht van de waterpistooltjes @ Sint-Annazaal – 18.08.18 //

Alsof we gisteren nog niet genoeg nattigheid hebben gezien, houdt AKV Pertotal vanavond de Nacht van de waterpistooltjes. En als we die carnavalisten mogen geloven, wordt dat “de natste, leukste, zatste fuif van het jaar”. En jij zat te bleiten omdat je Pukkelpop mist? Hop naar de Sint-Annazaal! De eerste 300 enthousiastelingen krijgen zelfs een gratis waterpistooltje. AKV Pertotal laat alvast weten dat je achteraf niet moet komen memmen als je gsm pertotal eindigt.

18 08 16 Nacht van de WaterpistooltjesSint Anna Zaal Zaterdag 18 augustus 2018

Wist je trouwens dat er al in 1861 waterpistolen bestonden? Toen sprak men nog van “squirt-guns”. Je kon er wel helemaal niet ver mee squirten. En ligt het aan de weekendoverzichtsman, of klonk dit viezer dan bedoeld?

 

// Glitter & Glamour Party @ The Lounge Boat – 17.08.18 //

We blijven nog even in het waterthema. Ook op The Lounge Boat valt er te feesten. Voor wie nog nooit The Lounge Boat hoorde: dat is een boot aan de Tragel. Tenzij die boot praatjes heeft, valt er geregeld te loungen en te feesten. Zoals vanavond met de Glitter & Glamour Party.

18 08 16 Glitter GlamourThe Lounge Boat Vrijdag 17 augustus 2018

Je mag zelfs gratis aan boord springen! Handig, want zo blijft er meer budget over om al die glitter & glamour te financieren.


// UTOPIAbrunch @ Utopiacafé – 18.08.18 //

Terwijl al je vrienden op Pukkelpop de eerste lauwe Carapils van de dag opentrekken en hun laatste potje Aïki Noodles opwarmen op … (ja, op wat eigenlijk?), brunch jij als een baas in het Utopiacafé. Ja hoor. Iedere zaterdagvoormiddag kan je heerlijk brunchen in Utopia!

16 08 16 Utopia Café Brunch Zaterdag 18 augustus 2018

Reserveren is niet verplicht, maar als je geen 18 euro op zak hebt, kan je wel op je droge kinnebak kloppen. Of een boek lezen.

 

// Those Summer Nights @ Comme Ça – 18.08.18 //

Op Pukkelpop wordt er vannacht weer stevig geraved in de Boiler Room. En jij mist alle pret. Je kan niet alles hebben in dit leven. Maar geen nood, zielige vriend! Toevallig worden er na zonsondergang in de Comme Ça ook meer dan genoeg zweetmoleculen in een hopelijk niet al te penetrante lijfgeur omgezet.

18 08 16 Those Summer NightsComme Ca Zaterdag 18 augustus 2018

Zie daar: Those Summer Nights! Met Jannick Pieters, Veepee en Locca!

 

// Vespa Happening @ Hopmarkt – 19.08.18 //

Helemaal pazzo van La Bella Italia en stijlvolle Italiaanse scootertjes? Ga dan zondag naar de Vespa Happening op de Hopmarkt. Een sfeervolle Italiaanse dag vol muziek, pizza, antipasti, prosecco én zelfs een springkasteel. Waar je waarschijnlijk niet in mag omdat je al veel te groot bent. Niet klagen, de klein mannen mogen op hun beurt niet in de proseccobar!

18 08 16 Vespa Happening AfficheHopmarkt Zondag 19 augustus 2018

Vespa is trouwens Italiaans voor wesp. Laat die akelige monsters vooral thuis blijven. Dit vrolijke Vespa-treffen gaat bovendien naar een goed doel: Team Freekje. Ook mooi: deze editie is ter nagedachtenis van Filip De Boeck. De weekendoverzichtsman had zorgeloze SMI-jaren geleden de eer om LO te krijgen van deze grote meneer.

Van coopertesten en koprollen heeft jullie trouwe feestcourant nog steeds geen pecorino kaas gegeten, maar aan Delbuchio’s aanmoedigende peptalk voor de springbok lag het alvast niet.

 

 

// Afterparkies @ Cosa Nostra  – 20.08.18 //

Maandag sluit Mathias “Lowieken uit Thuis” Vergels het parkconcertenseizoen af.

18 08 23 Mathias Vergels Lowie Thuis

Nog enkele dagen en hij kan weer de wacko facko uithangen en Kasteelbier promoten zodra het even vijf seconden tegenzit in de immer door onheil en rampspoed geplaagde Vlaamse gemeente waar de kleine zelfstandige taxichauffeur, dokter, horeca-uitbater, advocaat, tangoleraar, notaris, zwemtrainer, kabouter en kuisvrouw ook maar probeert iets van het leven te maken.

De Afterparkies hebben gelukkig nog twee prachtavonden in petto. Incomplete vult de voorlaatste in.

18 07 08 AfterparkiesCosa Banner Seizoensaffiche

Mis ze niet. Ze hebben een trompettist en dat zie je nu ook niet elke maandag in de Cosa. Bovendien is het nog drie weekends wachten tot hun doortocht op Blender Undercover!

***

Heeft er trouwens iemand het nummer van Charlotte de Witte? #DTV