STUDIO NUNU DE CONNECTIE

Eindelijk is het weer zover.. hét Aalsters mode evenement van het jaar ‘De Connectie’ maakt opnieuw zijn opwachting. 

De connectie’ is een vernieuwend concept waarbij zes winkels één avond de handen in elkaar slaan en een totaalspektakel op poten zetten. Ze presenteren hun eigen lente- & zomercollectie voor het grote publiek en dit met een unieke modeshow in De Filatuur. De herenmode wordt stevig vertegenwoordigd door ‘Pastoor’, de dames kunnen rekenen op ‘Bogaert’ & ‘Lilly a Paris’ én voor de kids staat ‘Anna Pops’ paraat. ‘Le Salon’ en ‘Optiek Pupil’ zorgen op hun beurt voor de perfecte afwerking waardoor elke look op zich een statement vormt. 

 connectiecollage

Een klein hongertje? De Pizza Pelgrims brengen kraakverse Napolitaanse pizza’s én De Ridder & De Graeve verzorgen de pastrami.

Door het overdonderend succes van vorig jaar organiseert De Connectie dit jaar op vrijdag 17 maart 2 shows. De eerste show van 20 uur is helaas volledig uitverkocht maar voor de show van 21u30 zijn er nog steeds tickets verkrijgbaar!

Wil je dit event niet missen? Haast je dan naar één van de 6 deelnemende winkels. Wie naast een ticket grijpt kan via onze Instagram Stories de show live van op de eerste rij mee volgen!  

De Connectie 2017 wordt gesteund door De Filatuur, Soundfield en Puur Groen, florale vormgeving.

connectiekids

Foto’s: STUDIO NUNU

- Jolien Parmentier -