stad aalst

Bent Van Looy Pyjama Days

18.02.17 EVENT AANMAKEN
Locatie CC De Werf
Startdatum 20u00
Prijs per persoon €27,00
Categories
  • Muziekevenement
Subtitel (optioneel) Uitverkocht
Organisatie CC De Werf
URL website http://www.ccdewerf.be/agenda/1432/bent-van-looy#.WI987NLhCpq

INFO

In zijn tweede soloplaat heeft Bent Van Looy veel ballast afgeschud, maar het belangrijkste behouden. Zich bewijzen hoeft niet meer. Alle pose, alle geldingsdrang is verdwenen. Bent Van Looy staat in zijn pyjama voor je, op blote voeten, met een bosje bloemen. Nooit eerder heeft hij zichzelf zo vertrouwd. Het gevolg is een album dat gaat over vrijheid. Er waait een aangename wind door de tracks. Soms zwelt hij aan, soms fluit hij langs de kozijnen, soms is het een zomerbriesje.

In de pers:
“Een sfeertje waarbij je naast de soundtrack meteen ook de film, het landhuis en de folly zou willen aankopen. (…) Een mooie, lyrische plaat.” (*** Humo)

"'Pyjama Days' is het rijker gearrangeerde en veelzijdigere zusje van het in 2013 geboren, nog vrij sobere 'Round the Bend'. (...) Het resultaat is een collectie pientere popsongs waarin Bent Van Looy de ironie definitief achter zich laat. 'Pyjama Days' is het werk van een gedegen ambachtsman met gevoel voor geraffineerde maar catchy melodieën." (**** Focus Knack)

Voorprogramma Clean Pete:
De tweelingzusjes Loes en Renée Wijnhoven spelen tweestemmige Nederlandstalige liedjes met cello en gitaar. Rondreizend met de Volkswagenbus van Renée werd in 2012 een eerste EP aan de man gebracht in cafés, woonkamers, theaters en boekenwinkels. Hun debuutalbum 'Al Zeg Ik Het Zelf' verscheen in 2014. Met het nieuwe album ‘Aan Het Licht’ speelde de tweeling op de festivals Noorderslag, Into The Great Wide Open, Oerol, Crossing Border en De Parade. ‘Aan Het Licht’ brengt meer Wall Of Sound, meer cello, meer gitaar en nog steeds die prachtige liedjes. Liedjes over verhuizen, slapen, wantrouwen en 'de moeilijke tweede'. Zo moeilijk werd het niet.

€27,00
TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat