stad aalst

Locatie CC De Werf
Startdatum 20u00
Prijs per persoon 19,50
Categories
  • Cultuur
Organisatie De Werf
URL website https://www.ccdewerf.be/agenda/2199/flip-fabrique-ca#.W9BgxEszaCg

INFO

Uniek in België!

Een circusgroep op tournee, reizend van stad naar stad, levend van voorstelling naar voorstelling. En elke show kán de laatste zijn. Flip FabriQue, de jongste loot aan de Canadese circusboom, toont in ‘Transit’ hoe die ultieme show eruit zou zien. Na hun succesvolle vorige tournee ‘Attrappe Moi’, gaan de artiesten nu weer volle gas met aanstekelijke energie én optimale beheersing: iedereen geeft álles in deze voorstelling.

De zes leden van Flip FabriQue - jongleurs, dansers, hand- en luchtacrobaten, hoepel- en diabolovirtuozen - laten zien hoe hun leven ‘on the road’ eruitziet, inclusief verveling, dagelijkse routine en irritaties. In een decor van flightcases, dat telkens van vorm verandert, vertellen zij hun verhaal over samenhorigheid en kameraadschap.

In de pers

'Hun vorige voorstelling Attrape-Moi was opzienbarend. Nu ze terug zijn met Transit, vertoeven ze op het niveau van het meesterschap dat het gevoel oproept van ‘beter is er niet.’' (***** Jacques J. D’Ancona, Dagblad van het Noorden, 29/9/2018)

'Vergeet de kleurloze titel. Achter Transit gaat een van de leukste, hipste en plagerigste circusshows van de laatste jaren schuil.' (***** Annette Embrechts, De Volkskrant, 13/9/2018)

Trailer 

https://youtu.be/2mFsbFVM02A

(foto: Emmanuel Buriel)

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat