stad aalst

Locatie Cinema
Startdatum 19u00
Prijs per persoon ...
Categories
  • Andere

INFO

Op woensdag 27 maart organiseert Stad Aalst in samenwerking met Poppunt de eerste Popraad Aalst. Samen met jullie gaan we op zoek naar de noden, wensen, dromen en ideeën van de Aalsterse muzikanten. Dit met het oog op een ijzersterk lokaal muziekbeleid.

Om de Popraad zo goed mogelijk af te stemmen op wat leeft binnen de stad, vragen we specifiek aan de muzikanten (dj’s en producers inbegrepen) om deze korte enquête in te vullen vóór maandag 18 maart.
Link: https://poppunt.typeform.com/to/hP3k2B

Daarnaast nodigen we jullie graag uit om de allereerste Popraad Aalst bij te wonen op woensdag 27 maart. Die avond nodigen we jullie uit vanaf 19u in Cinema.
Verwacht je aan een gezellige babbel over de resultaten, een brainstorm over het lokaal muziekbeleid. Dit alles natuurlijk met een fris pintje/frisdrank erbij.

Zet je op aanwezig op ons event en nodig ook zeker al je muzikale vrienden even uit voor dit evenement! Hoe meer mensen hun stem laten horen, des te beter!

Tot 27 maart!

Heb je vragen over dit event? Neem dan zeker contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

TERUG OMHOOG ZEG IK
Scan mij met je smartphone en voeg Biensoigné meteen toe aan je BFF-lijst
Snapchat